Horacsek Ági vagyok. Elsősorban fotózások, forgatások, divatbemutatók képezik munkáim túlnyomó részét, amit megnézhetsz, ha ellátogatsz a www.horacsekagi.com sminkes weboldalamra.

Itt betekintést kaphatsz ízlésemről, az általam szépnek ítélt sminkekről, a tudásomról, a gondolatvilágomról, a sminkeléshez való hozzáállásomról és mindenről, ami megerősít abban, hogy számodra ez a legmegfelelőbb sminkkurzus.

Mindig és mindenben olyan mestert - ez esetben sminkmestert - kell választanod, akinek a sminkes munkáját és személyiségét a leginkább inspirálónak találod.

Tanítást ez idáig csak cégeknek vállaltam, illetve azon hölgyeknek, akik személyesen találkoztak velem valamely munkámban, és kérték, hogy tanítsam Őket.

Ezt a www.sminktan.hu weboldalt kifejezetten a saját maguk sminkelését megtanulni vágyó hölgyeknek készítettem és az Ő érdeklődésüket várom. Kérem, hogy kozmetikusok, sminkesek vagy azok tanulói más weboldalon tájékozódjanak.*

*Amennyiben utólag kiderül, hogy kozmetikus, sminkes illetve sminkes tanuló jött el a tanfolyamra, úgy +50% felárral kalkuláljon (profik képzése magasabb árkategóriába esik).