"Az extra adag önbizalom, amit intenzív háromnapos vezetőképző tréningeken szoktam megszerezni, az volt minden Ági-smink tartós mellékhatása. Meg akartam tőle tanulni, hogy minden napnak ezzel a helyzeti energiával vághassak neki. Úgy kell az öt perc varázslat reggelenként, mint a napot üdvözlő jógagyakorlat."
Bálits Éva, főszerkesztő, Kismama Magazin,
www.babaszoba.hu, www.sanomamedia.hu/magazin

"Míg Hori meg nem mutatta a sminkelés trükkjeit, addig férjemtől ezeket a megjegyzéseket kaptam: 'Nem felemás a szemed?', 'Picit olyan, mintha bevertek volna neked.', 'Egész jó a sminked, de nem túl erős?' Azóta csak ennyit mond: 'De szép vagy kicsim!' Köszönöm Hori!"
Modróczky Timea, Miss Balaton ex-versenyigazgatója, Sportvonal.hu, ügyvezető (www.sportvonal.hu)

"Eredetileg a sminkelést totálisan felesleges, ostoba időtöltésnek tartottam. Ahogy aztán egyre gyakrabban nyílt alkalmam látni, milyen csodákat tudsz ki hozni az emberek arcából, milyen ügyesen emeled ki, ami szép, és rejted el, ami nem előnyös, nagyon megváltozott a véleményem. Egy szép napon arra gondoltam, milyen jó volna, ha Ági megtanítana engem is művészete egy kis töredékére. Az egynapos sminktanfolyam Ágival remek döntés volt: jó kis kikapcsolódás, és még nagyon hasznos is. Azóta, amikor kedvem szottyan és időm is van rá, alkalmazom a tudást! Még rám férne egy kis továbbképzés, ha rajtam múlna, minden hónapban mennék ilyenre Ágihoz!!!!!"
W. Ungváry Renáta szerkesztő, szoptatási szaktanácsadó ibclc, Kismama Magazin
www.babaszoba.hu

Blog: 3gyerekkel-irany-anglia.blogspot.com/2011/02/anyabol-ujra-no.html
Fodor Marcsi, újságíró, szerkesztő
www.babaszoba.hu

"Sokáig azt hittem, az újságban minden fotó megcsinált. Kiretusált, átrajzolt, kiszínezett. Aztán amikor az első komolyabb fotó készült rólam a Kismama magazinban, Ágit hívták sminkelni. Mikor megláttam a nyers képet, nem hittem a szememnek. Ez én volnék? Ez a mandulaszemű, alabástrombőrű, akinek eddig mindig rossz volt a fényképarca? Mikor a fotósnak hálálkodni kezdtem, csak legyintett: 'A sminked a jó.' Azóta már kétszer voltam Áginál, megtanultam a sminkelés alapjait, sőt, egy kis továbbképzésen is részt vettem. Ma már elég reggel tíz perc, és kész a mandulaszem, alabástrombőr, rózsás pír az arcon. És akár a jegyautomatánál készült fotó is jó lesz rólam."
Vályi-Nagy Erika, újságíró, szerkesztő (Nők Lapja Évszakok, Nők Lapja Psziché, Kismama Magazin
www.babaszoba.hu

"Azt gondoltam, már mindent tudok a sminkelés különböző fortélyairól, egészen addig, amíg Ági 'kezelésbe' nem vett. Magam is meglepődtem azon, hogy apró módosításokkal, rosszul beidegződött mozdulatok kiküszöbölésével, és a megfelelő anyagok használásával milyen látható eredményt el lehet érni! Köszönöm neki nagyon!"
Magony Szilvia, műsorvezető, modell
www.magonyszilvia.hu

"Ágit a Miss Balatonon ismertem meg, azóta lehet mondani: "Hori-fanatikussá" váltam. Így amint lehetőség adódott rá, hárman barátnők részt vettünk Ági sminktanfolyamán, ahol nemcsak részletes sminkelési tanácsokat kaptunk az arcunk minden szegletére vonatkozóan, hanem olyan helyek címeit is, ahol az egyéniségünkhöz illő sminktermékeket megtalálhatjuk. A "szakmaiság" mellett remek csajos nap is volt, sok-sok nevetéssel - vidámsággal! "
Bódogh Edina, ex-versenyigazgató, Miss Balaton, www.missbalaton.hu