Melyik hölgy ne szeretne fiatalabb, szebb, tökéletesebb külsőt magának? Segítek abban, hogy megtanuld magad jól sminkelni. Megmutatom, hogyan tudod tekintetedet még szebbé varázsolni – pillanatok alatt.

Elárulom azokat a profi smink fogásokat, melyekkel a sztárok, hírességek már régóta élnek. Egynapos intenzív sminktanfolyam, mely sokaknak már megváltoztatta az életét, és még többeknek, akik önbizalommal töltődtek fel.

Ha ismered ezeket a sminkes trükköket, akkor nincs többé fáradt arc, karikás szem, rosszul formázott szemöldök és sorolhatnám azokat a hibákat, amelyekre senki nem hívja fel a figyelmet, de főként senki nem tanította meg Neked …. EDDIG!

Büszke vagyok arra, hogy a nálam tanult hölgyek, azóta tudatosan, magabiztosan és örömmel sminkelik magukat. Nálam megkapod azt a törődést és odafigyelést, ami ahhoz kell, hogy bizalommal legyél irántam, és elfogadd azokat a smink tanácsokat és azt a tanítást, melyeket teljes szívvel adok át.

Miért kell változtatni?
Korunk jellemzője, hogy külsőnk alapján pár másodperc alatt megpecsételődött a rólunk kialakult kép, így a sorsunk is.

Miért hatékony ez a sminktanácsadás, sminktanfolyam?
Kis odafigyeléssel megváltoztathatjuk azt, amiről azt hittük, hogy képtelenség. Nem baj, ha lefelé görbülő szemformád van, amitől mindig szomorúnak látszol. Nem baj, ha széles arcformád van, amitől kicsit erősebbnek érzed magad. Sorolhatnám azokat a kifogásokat, amik miatt a hölgyek inkább nem is nyúlnak a sminkhez. Ezen a személyre szabott sminktanfolyamon kivételesen hasznos információkat adok át, amellyel könnyedén elsajátíthatod a sminkelés művészetét.

Ha szeretnél többet tudni a sminkelésről, akkor írj Nekem, add meg neved és címed és kérj időpontot: info@sminktan.hu.

Ha készen állsz a változtatásra, akkor ne késlekedj!
Telefonálj most: +36/309 617 244