1/Smink eszközeid ellenőrzése, amiből következtethetünk, hogy eddig milyen szinten volt a sminktudásod.
. Nem baj, ha csak egy szempillaspirálod volt életedben, vagy sminkbőrönddel érkezel, a végeredményen nem fog változtatni. A végére mindenki profiként tudja majd elkészíteni a sminkjét. A tanfolyamon nem lesz szükséged a sminkfelszerelésedre, mert az én eszközeimmel, ecseteimmel fogunk/fogsz dolgozni.

2/"Előtte-utána" fotósorozatok elemzése, melyek retusálás nélkül mutatják meg azt a változást, amit smink alkalmazásával tudunk elérni. Az elején és a végén rólad is fog készülni fotó, amit csak te láthatsz, és nem fogom sem közzétenni, sem felhasználni az oldalalom.

3/Sminkelés részletes magyarázattal, egyéni tulajdonságokat kiemelve, rámutatva a hibákra, és annak kijavítása. Előnyök hangsúlyozása, színek harmóniája. Arc formázása, kontúrozása, pirosítása. Szemformák kialakítása. Finom részletek, apró változtatások, profi termékek, tökéletes ecsetválasztás. Pontosan azt fogod megtanulni, ahogyan én készítem el a menyasszonyok sminkjét, ahogy a magazinok címlapjára sminkelek, ahogyan magamat is festem. Tiltott lista, amitől közönségesség válhat a legfinomabb arc. Kötelező lista a láthatatlan smink és a természetesség érdekében. Bevezetés a titkok titkába!

4/Saját magad sminkelése. Az egyik arc feledet én sminkelem ki részletes magyarázattal, a másikat szabadon hagyom, tehát neked kell befejezni. Rossz színválasztás, helytelenül használt ecsetek kijavítása és különböző hibákra való rávilágítás. Megismerkedés a profi termékekkel és azok használatával. Több oldalas jegyzetet kapsz, rajzokkal illusztrálva, cikkszámokkal felsorolva, melyeket a tanfolyamon kiegészíthetsz kedved szerint.
A tudás a részletekben van!

5/Javaslat a sminktermékek vásárlására és segítség a beszerzési helyekben. A sminktanácsadásomon résztvevők 20%-os kedvezményben részesülnek az egyik kedvenc cégemtől, melyet névre szóló kártya felmutatásával tudsz használni (a sminktanfolyam végén töltöm ki részedre).

6/A sminktanácsadás után készült fotó készítése, és elemzése 2016-tól a sminktanácsadás ára egy általam készített, retusált portréfotót is tartalmaz, mely bármilyen felhasználásra kiváló. Ha önéletrajzba, céges megjelentésre, közösségi oldal portréfotójaként szeretnéd felhasználni, akkor érdemes ennek megfelelően készülni (hajban, ruhában).
Ha több fotót is szeretnél, arra is van lehetőség. Kérd a „sminktanácsadást portréfotóval” csomagot, ami jelképes 15.000 Ft-tal kerül többe. 50-70 db fotót készítek - több beállításban, ruhában, - amiből +3 fotót retusálva kapsz meg, valamint az összes nyers képet is elküldöm, mely segítségedre lehet abban, hogy jobban megismerd az arcodat és lásd, hogy az apró mozdulatokkal, arcjátékkal, pillantással milyen nagy változást tudunk elérni. Ez az ár, kizárólag a sminktanácsadáson résztvevők fotózására vonatkozik.