2016-tól a sminktanácsadás ára egy általam készített, retusált portréfotót is tartalmaz, mely bármilyen felhasználásra kiváló. Ha önéletrajzba, céges megjelenésre, közösségi oldal profilfotójaként szeretnéd felhasználni, akkor érdemes ennek megfelelően készülni (hajban, ruhában).

A tanfolyam végeztével 20%-os kedvezménykártyát kapsz az egyik professzionális sminkterméket forgalmazó céghez, mely nem egyszeri, hanem többszöri felhasználásra alkalmas!

Több oldalas jegyzetet kapsz, lelőhelyekkel, a kedvenc termékeimmel, ecseteimmel, cikkszámokkal, hasznos információkkal.

Egyéni sminktanfolyam – szabadon választható óraszám

Azoknak a hölgyeknek, akik egyedül szeretnének részt venni,
az egyéni sminktanfolyamot ajánlom. Az ár attól függően változik, hogy milyen időtartamra van szükséged.

4-4,5 óra időtartamra 40.000 Ft
Ez az alaptanfolyam a legnépszerűbb és ez az én ajánlásom is, mert mindent meg tudok tanítani, az ötperces smink elkészítésétől egészen az alkalmi sminkig. Nem egy vagy két sminket tanulsz meg, hanem az egymásra épülő elemekből álló tematikát sajátítod el. Így jutunk el a natúr sminktől az alkalmi sminkig, attól függően, hogy milyen ízlésed van, és melyik korosztályhoz tartozol.

5 óra időtartamra 45.000 Ft**
6 óra időtartamra 50.000 Ft**
5 vagy 6 órásat kifejezetten a sminkelésben jártas és tapasztaltabb hölgyeknek ajánlom, akiknek sok sminktermékük és kérdésük is van, vagy akik extra elemeket is szeretnének elsajátítani, melyek nincsenek az alap tematikában, pl: tusvonalak készítése, szempillaragasztás, csillámragasztás, több szájszín kipróbálása, fekete körsatír, vagy igény szerint bármilyen kérés.

 

2 vagy 3 fős sminktanfolyam (ahol Neked kell megszervezni a két- vagy háromfős csapatot, így hozhatod a barátnődet, testvéredet, kolleganődet, anyukádat, lányodat)

2 fő esetén a sminktanfolyam 25.000 Ft / fő.
Időtartam: 5-6 óra

3 fő esetén a sminktanfolyam 20.000 Ft / fő.
Időtartam: 6-7 óra


Cégeknek, többfős baráti társaságoknak igény szerint tartom a sminktanfolyamot.


Helyszín - Előzetes egyeztetés szerint.

  • az otthonomban, amitől mindképp családias jellegű tanítás vár rád (XV. kerületben)
  • a Te otthonodban, ha adott minden feltétel (világos helység, nagy asztal, lehetőleg fizetőmentes parkolás, hogy a többieknek se kerüljön többe)
  • bármilyen választott helyszín (pl. iroda, terem,
    munkahely, stb.)

Időpontok – egyéni időbeosztás

2016. szeptembertől a szombatokat és vasárnapokat sajnálatos módon már nem tudom vállalni, így csak hétköznapok tartok sminktanácsadást. Több hónapos előjegyzésre kell számítani, tehát érdemes időben lefoglalni az időpontokat.

Extra szolgáltatás - Portréfotózás!

A tanfolyam végén - extra szolgáltatásként - kérhetsz portré-fotósorozatot, melyet a főoldalon láthatsz hölgyekről. Érdemes elkészített frizurával jönni, illetve 2-3 kedvenc felsőrészt hozni, melyek kényelmesek és illenek a személyiségedhez. Főként az egyszínűeket, abból is a pasztellszíneket részesítsd előnyben, illetve a bőr-haj-szemszíneddel harmonizáló élénk árnyalatokból válogass! Néha a legegyszerűbb szabású egyszínű felső a favorit (ami lehet világos és sötét árnyalat is)! Nézd meg a weboldalon található fotókat és meríts példát a lányok ötleteiből!

4 retusált fotó, + 50-70 db nyers fotó készítése és átadása, melyet mailben küldök el, 15.000 Ft személyenként


Csak fotózás + smink (sminktanácsadás nélkül) 40.000 Ft

Amennyiben csak portréfotózásra jönnél – sminktanácsadás nélkül - úgy arra is van lehetőség.

A csomag tartalmazza:

  • smink elkészítését
  • 1-2 óra fotózást – több ruhaváltással is, de csak portréfotóra
  • 5-7 retusált fotót
  • 100-150 db fotó készítése és átadása nyers formátumban, eredeti méretben
Portréfotó 30.000 Ft + smink 10.000 Ft

Amennyiben az otthonodban, irodádban, vagy bármilyen más környezetben szeretnél fotókat, ahol az elmosódott háttér, vagy enteriőr miatt igazán hangulatos fotók készülhetnek, akkor kérheted a helyszínre való kiszállást.

Helyszínre való kiszállás,
Budapestre és környékére 5.000 Ft

Az árak az áfát tartalmazzák!
Az árak 2016. december 1-től érvényesek!